NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

neděle 7. července 2013

Porovnání gelových linek



Omluvte prosím useklý konec videa, ale nějak jsem zapomněla dotočit konec :D Ale takové věci se prostě někdy stanou a bylo mi líto to celé přetáčet kvůli pár sekundám, tak se snad nebudete zlobit:)
Jinak je to samozřejmě můj názor a někomu můžou připadat linky super a mě třeba ne a naopak, je to individuální :)

A jaké jsou Vaše oblíbené gelové linky? :)

pátek 5. července 2013

Hydratace pro velmi suchou kůži? S BALEOU žádný problém

Už o mě asi víte, že jsem sušenka. A to nejen v oblasti obličeje ale i na dalších částech těla. Zejména na nohách. A jen tak něco mi na moji suchou kůži nevyhovuje. Ale jak už jsem zmiňovala ve videu, našla jsem výrobek za pár korun, který hravě strčí do kapsy dražší kolegy. Sladký bonus navrch - nádherně voní.


Tahle kráska od značky Balea se jmenuje tělová emulze a má úctyhodných 200ml. Jak jsme u téhle značky zvyklé emulze stojí pár korun, tedy si ji může dovolit opravdu téměř každý. Nejsem si teď úplně jistá, jestli dělají i jiné varianty, než je ta moje s černým rybízem. Ale pokud po ní pokukujete, ale černý rybíz nepatří na Váš seznam oblíbených vůní tak nezoufejte, emulze sice hezky a příjemně voní, podle mě ale určitě ne po rybízu. Spíš je to taková nasládlá vůně, ale opravdu teď nemůžu přijít na to, co mi to připomíná.


Už podle fotky Vám musí být jasné, že konzistentně je na tom tahle emulze skvěle. Je hutná, ale přitom se krásně roztírá a rychle se vsakuje. Je sice pravda, že po vsáknutí do kůže už tolik vůni necítím, ale pokud se pak nastříkáte parfémem, není to ani na škodu. Na obalu emulze dokonce radí, ať roztíráme krouživými pohyby a emulzi jemně vmasírujeme do pokožky. Nevím sice, jestli jsou to zrovna krouživé pohyby, které při mazání dělám, ale funguje prostě skvěle.


Bohužel mi foťák nějak nezaostřil, ale snad to nevadí. Hlavní je, že je dobře vidět struktura emulze. Vidíte, že i po mírném rozetření pořád zůstává v máslovité konzistenci a nechová se jako klasická mléka - není nijak tekutá a nerozlije se Vám všude po ruce. Takže pro mě a ostatní ,,sušší" holky ideál. Musím se přiznat, že mi asi vyhovuje z toho důvodu, že jsem byla vždy zvyklá používat převážně tělové oleje než mléka, protože mléko se mi hned vsáklo a pokožku vůbec nehydratovalo. Za to s olejem to bylo jinak. Sice jsem musela nějakou tu dobu počkat, než zaschne, na druhou stranu mou odměnou byla krásná hydratovaná pokožka.
A tahle emulze má to nejlepší s obou - rychle se vstřebává a zároveň krásně hydratuje. Je to možná tím, že je tvořena až ze 40% oleji. Konkrétně se jedná o mandlový a slunečnicový olej. Navíc nám do složení přihodili vitamín E s alantoinem pro hebkost pokožky.

Za pár korun a takový zázrak, co? A to jeho vyzkoušení byla vlastně náhoda. A rozhodně se ho už nemíním vzdát a patlám a patlám se s ním každý den.
A co je Vaše patlátko na suchou nebo jinou pokožku? Něco speciálního? 

úterý 2. července 2013

PRODUKTY, které si koupím až budu BOHATÁ

Pojem ,,bohatý člověk" je sice dost relevantní, protože co dnes znamená milion za pár let může znamenat pár korun. Ale přece jen asi všichni máme nějaké pojetí o tom, kdo je podle nás bohatý. Podle mě to jsou lidé, kteří se nemusí koukat na peníze a mohou si koupit všechno, co lze koupit. Samozřejmě se bavím o té materiální stránce, kdo je bohatý duševně by bylo asi na jiné téma.
Ať už je pro Vás dostatečně bohatý Bill Gates nebo Maruška od naproti je celkem jedno, hlavní je, že určitě i Vy někdy sníte o tom, co byste si koupili kdyby jste bohatí skutečně byli. No a já o tom sním taky. Někdy. A říkám si, jak bych si koupila honosné domy, auta, lodě, letadla,...typická přání ,,těch chudších". Ale co takhle nějaké produkty z kosmetického světa? Co takhle něco drahého a nyní nereálného, co by jsem si jako bohatá s klidem mohla dopřát? Nebo co bych si mohla třeba i dopřát teď, ale pak být celý měsíc o hladu?

Tuhle masku, kdybych ji opravdu moc chtěla, bych si mohla koupit i teď, já vím. Ale co bych pak jedla celý měsíc? :D Jen žertuju. Spíš je tahle maska věcí, na kterou se chodím dívat a říkám, až budu bohatá, až budu mít větší příjem,až až.. Zkrátka jsem realista a vím, že cca 2.000,- za masku v současné době nedám.


Tak tuhle krásku bych si opravdu koupila jen kdybych už nevěděla co s penězi. Protože mít ,,obyčejnou" rtěnku od Guerlain za v přepočtu 1.240.000 ,- je opravdu luxus a dovolí si to jen ti největší boháči. A pokud  nad koupí téhle drahé nádhery náhodou přemýšlíte, měli byste taky vědět, že je z pravého zlata a má v sobě nasázených 199 diamantů. 


MAC samozřejmě není nijak zvlášť nedostupná značka, ale představte si tu cenu, kdybych si nechala v jednom pokoji mé honosné vily vybudovat přesnou repliku jednoho z MAC obchodů. Stejné stoly i police plné všech barev a druhů MAC produktů. Byla bych jak v ráji ! Ale netroufám si říct, kolik by takováhle sranda stála.


Tohle je ale něco extra. Tyhle umělé řasy jsou totiž z 18ti karátového zlata a diamantů. To bych udělala poprask i na večírku v Karlových Varech! Zase na druhou stranu, myslíte, že by někdo poznal, že tihle miláčci jsou objednaní až z dalekého New Yorku a stály v přepočtu 27.000 ,- ?



Tento lak zejména ocení manželky vlivných manželů z jedné nejmenované země. Tenhle lak je totiž z pravého zlata, takže když si ho nalakujete na nehty, je možné, že Vám ho někdo bude chtít oloupat. (když si to představím je to ještě vtipnější než když to píšu :D). A já jakožto bohatá bych i tenhle lak koupila už jen kvůli té nádherné lahvičce, která je ozdobená 1.118 diamanty. A jeho cena kolem 2.614.800 ,- by mě nechala chladnou.


Poslední a zároveň jedno z nejskromnějších přání je mít sbírku štětců od téhle proslulé značky Illamasqua. Je jasné, že jeden nebo dva štětce nejsou tak nákladná věc, ale kdybych si chtěla najednou koupit celou kompletní sadu všeho, co tahle firma nabízí, pěkně bych se plácla přes kapsu. Ale jako bohaté by mi to asi těžko vadilo.

Zajímá mě Váš názor na tyhle věci? Pro nás smrtelníky je to asi zbytečný luxus a vyhazování peněz, ale ti bohatší to asi vidí jinak:) A co byste si vůbec koupily Vy kdyby peníze nehrály roli?

pondělí 1. července 2013

Shopping - Červen 2013








Pravidelná měsíční várka nákupů! Doufám, že se Vám video bude líbit a určitě mi napište, čím jste si tento měsíc udělaly radost Vy?


Video:




Tradiční měsíční nákupy se skoro ani nerealizovali, nebýt slev v Rossmannu! :D Tenhle měsíc prostě zvítězily slevy na oblečení a kosmetika se posunula na druhou kolej, takže jsem se bála, že Vám nebudu mít co ukázat. Naštěstí jsem se umoudřila a pár kousky si udělala radost. Vlastně, pár kousky?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...