NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

sobota 21. prosince 2013

Přání k Vánocům pro mé nejmilejší odběratele ♡

Dnešní video bude opravdu krátké, protože jsem Vám ještě rychle před Vánoci chtěla popřát hodně štěstí, zdraví a lásky :) A samozřejmě moc děkuju za Vaši aktivitu na mém kanálu, moc si toho vážím :)







pátek 20. prosince 2013

Typický Vánoční lak ala CATRICE Genius in the bottle

Nevím jak pro Vás, ale pro mě, pokud se řekne Vánoční barva, se vybaví směsice zelených, zlatých a červených tónů. Nevím proč, ale tohle jsou podle mě vánoční barvy. Chápu, že to máme každý trochu jinak a pod Vánočními barvami si každý představí tu svou. A proto taky pro každého může být ten pravý Vánoční lak jinak barevný. Někdo si ho představuje jako sváteční perfektní červenou, někdo si ho zase představuje jako studenou modrou evokující mráz za okny, a někdo, stejně jako já, si ho představuje jako zelenou nádheru, která z každé strany a úhlu mění svou barevnou kompozici. Přesně takhle.


Ani na fotku nejde zachytit, jak moc je ten lak nádherný. Různé tóny zelené, zlaté, měděné a já nevím jaké ještě si krásně pohrávají se světlem a evokují ve mně svítící vánoční stromeček. Ostatně nějak podobně jako můj Vánoční tutoriál (klik). A celkově ve mně tenhle lak vyvolává pocit jakési domácí pohody s rodinou a přáteli. Asi jsem už sentimentální, ale tenhle lak mi evokuje zkrátk Vánoce. A proto, s nástupem té pravé Vánoční atmosféry a blížícího se Štědrého dne, sahám po tomhle krasavci a nemůžu se ho nabažit. 


Je sice pravda, že ještě před rokem se mi z nepochopytelného důvodu nelíbil. V lahvičce to byl krásný odstín, ale jakmile jsem ho dala na nehet, vůbec se mi nelíbil a hned šel dolů. A proklínala jsem se, že jsem si ho vůbec kupovala. A ani upřímně nevím, kdy nebo v čem nastal ten zlom, že jsem ho začala mít ráda a dokonce milovat. Ale takhle se to u věcí někdy stává, někdy je nenávidíte ale najednou je začnete milovat. A nebo naopak. Lidé se mění a jejich názory taky:)

Co se týká samotného laku, nemám mu co vytknout. Kryje krásně v jedné vrstvě, nádherně odráží světlo a když na něj použijete nějaký zdobící lak s bílými tečkami, bude vypadat jako zasněžený vánoční stromeček. A nebojte se, vydrží s přehledem týden, potom sice chce odlakovat, protože oprýskaný vypadá vážně ošklivě (i když který lak ne?), ale je to krása se na něj dívat. Bonusem toho všeho je poměrně rychlá zasychací schopnost, kterou se lak pyšní. A to už je panečku výhra!:)

Máte nějaký svůj oblíbený Vánoční lak, který nalakujete jen na Vánoce? 


středa 18. prosince 2013

❄❄ Vánoční inspirace 2013: Tutoriál: Zlato-zelené Vánoční líčení ❄❄

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

Uf, poslední díl Vánoční inspirace spatřil světlo internetového světa a mě pomalu dochází, jak se ten letošní rok neúprosně krátí. Proto, až zasednete ke štedrovečerní večeři, poděkujte za vše, co Vám bylo tento rok dáno a co Vás udělalo šťastnými a věřte, stejně jako já v posledních pár temných týdnech, že bude líp. A ať už pro Vás byl pro 2013 jakýkoliv, vězte, že rok 2014 je novým začátkem.
A jak se s rokem 2013 nejlépe rozloučit než krásným zlatavo-třpytivým líčením?:) 

Viděli jste minulé video? -- ❄❄ Vánoční inspirace 2013: CHRISTMAS TAG ❄❄ http://www.youtube.com/watch?v=XenfGO...

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko NY, šála Bershka (?)
Rty: Rimmel 080 One of the kind


TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady






pondělí 16. prosince 2013

Winter Wishlist aneb lednové slevy třeste se!

Ach jo, kdybyste jen věděli, jak já se těším na leden. Nevěřila bych, že tohle někdy řeknu, ale už se těším až budou Vánoce a Silvestr za mnou. Jsem z toho všeho vyřízená, nic nestíhám a celková nálada u nás doma a uvnitř mě mi k tomu taky moc nepomáhá.
A proto se upínám k myšlence, že to stejně všechno zase rychle skončí a bude tu leden. Měsíc slev a nákupního šílenství, které já tolik miluju. Už se nemůžu dočkat nákupů oblečení, které jsem tak odkládala. Těšim se až za poloviční ceny najdu kousky, nad kterými jsem ještě před pár tydny nadávala, jak jsou sice krásné, ale drahé. No a abych se tomu ještě více přiblížila, rozhodla jsem se udělat malý seznam toho, co bych si ráda z lednových slev odnesla. Samozřejmě toho bude, doufám, víc, ale tohle jsou základní věc, na které mám spadeno. Je to totiž o tom, že bych chtěla postupně kompletně změnit svůj šatník, který už se mi zas tolik nelíbí. A lednové slevy jsou k tomu jako dělané.

Vidíte, že mě učarovala nesmrtelná černo-bílá kombinace...zdroj všech fotek oficiální stránky MOHITO

Vidíte, že to byla opravdu jen hrstka toho, co bych si chtěla pořídit. Doufám, že si toho pořídím daleko víc a za super ceny, protože není nic lepšího, než když si koupíte něco krásného a přitom za pakatel. To z toho máte dvojnásobnou radost, no ne? A jelikož toho v lednu opravdu bude asi hodně, co se týká té ,,módní" stránky, můžete se těšit na obří Fashion Haul a možná i na outfitová videa, o které jste si taky hodně psali :)

Jak se Vám věci líbí? Už se také nemůžete dočkat na výprodeje? :)

P.S.: Nevíte někdo nááhodou, jestli české Mohito nabízí stejný sortiment jako je to na ofiko stránkách? Děkuji za odpovědi :)

sobota 14. prosince 2013

❄❄ Vánoční inspirace 2013: CHRISTMAS TAG ❄❄

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

Ježíšek pomalu ale jistě klepe na dveře a tak jsem dneska měla náladu na Vánoční TAG. Doufám, že vás moje odpovědi pobaví a dají Vám trošku vánoční atmosféry:) A pokud byste chtěli TAG taky udělat, zde jsou otázky:

1) Kdy se začneš opravdu těšit na Vánoce?
2) Pořád dostáváš adventní kalendář?
3) Jaké jsou tvé nejoblíbenější Vánoční filmy?
4) Máš nějaké vtipné Vánoční vzpomínky?
5) Jak probíhá tvůj typický Vánoční den?
6) Co máte dobrého na Štědrovečerní večeři?
7) Máte nějaké Vánoční rodinné tradice?
8) Jaké jsou tvé oblíbené Vánoční písničky?
9) Jaký je nejlepší Vánoční dárek, který jsi kdy dostala?
10) Živý nebo umělý vánoční stromeček?


Viděli jste minulé video? -- 1. díl VÁNOČNÍ inspirace 2013:http://www.youtube.com/watch?v=LSgLyF...

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko NY, Šála Bershka
Hodinky: STORM
Rty: Revlon COLORBurst Matte - 230 Complex + Essence průhledný lesk


TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady





pátek 13. prosince 2013

Jedna z nejlepší tmavých rtěnek - MAC Diva

Byla to láska na první pohled. Sice to nebyl pohled z očí do očí ale z očí do monitoru, ale hned jsem věděla, že ji musím mít. Už tenkrát, když jsem ji poprvé viděla u jedné zahraniční youtuberky, tak jsem věděla, že tenhle odstín je přesně to, co hledám. Dokonalá tmavá rtěnka, která má matný finish a vypadá naprosto, ale naprosto božsky. A jelikož já jsem trochu úchyl na ty tmavé rtěnky, nemohla jsem ji odolávat moc dlouho.


No řekněte, nevypadá božsky? Jak už jsem zmiňovala, má matný finish, což z ní dělá sice dlouhotrvající rtěnku, ale musíte pod ní i přesto šoupnout konturku. Jednak se Vám s tím bude pracovat daleko lépe, ale hlavně bude nanesení rtěnky daleko preciznější a hezčí. Bohužel rtěnka je bez konturky trochu s kratší výdrží, která dělá tak 3-4 hodiny. S konturkou je to samozřejmě lepší, a dá s Vámi tak 6 hodin. Bohužel se ale musíte připravit na to, že vzhledem k její struktuře i poměrně vysušuje. Já to řeším nanesením balzámu, ale stejně mám někdy u koutků úst pocit, že mě strašně stahuje. Ale přes to všechno je to úžasná barva, kterou jsem ještě nikdy nikde neviděla.


Vlastnostmi a strukturou bych ji přirovnala k rtěnkám od Kate Moss, které jsou ale podle mě o trochu víc vysušující. Diva se mi prostě líp nosí a nevysušuje zas tak moc jako Kate. Cenově se bohužel moc srovnávat nedají, protože Diva stojí v MACu 500,-. Vím, pro někoho je to částka nepředstavitelná, aby ji dal za rtěnku. Ale pro mě je to něco, co mi udělá strašnou radost a bude mě těšit ještě hodně dlouho. Protože jak už jsem psala, rtěnku jsem dlouho chtěla a kdykoliv jsem zašla do MACu a viděla tmavou rtěnku, hned si ji vyzkoušela na ruku, otočila ji a viděla název odstínu ,,DIVA", bylo mi jasné, že musí být moje. Tak se to stalo několikrát, i když mi pokaždé přišla trošku jinak barevná. Je to totiž zvláštní chameleon, který se pokaždé tváří trochu jinak.
Rtěnka má studené podtóny, takže dělá pěkné zuby a mé pleti prostě sluší. A tak dlouho jsem se na ni chodila koukat a tak dlouho jsem jí vídala na zahraničním videech, že jsem si ji musela jít koupit.
Samozřejmě byla poslední, což jsem brala jako poslední znamení toho, že si ji mám koupit.
A vážně toho nelituju, protože ji nosím strašně ráda. Určitě jste ji viděli na mých videích či v tutoriálu Girls Night Out, kde jste mi psali, že to bez tmavých rtěnek nejsem ani já. A víte co? Možná máte pravdu :)

A co Vy a tmavé rtěnky? Je nějaká Vaše nej nej ke které už nikdy nenajdete náhradu?

středa 11. prosince 2013

❄❄ Vánoční inspirace 2013: TIPY na Vánoční dárky (DIY, cheap vs expensive,...) ❄❄

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

Je to konečně tady! HIstoricky první Vánoční série ná mém youtube kanálu, a to jen díky Vám! Díky Vaší úžasné podpoře mě baví točit videa čím dál tím víc a i přes životní překážky, které se mi za poslední dobu přikradly do cesty, mám díky Vám a videím úsměv na tváři.
A pokud ještě nevíte stejně jako já, čím obdarovat milované ženy ve svém okolí, snad Vám moje video pomůže s nějakým tipy, ať už na výrobky ,,hand made" nebo čistě kupované. Každý z nich udělá radost, když je dáte s láskou...

Viděli jste minulé video? -- Vyhlášení GA!:http://www.youtube.com/watch?v=fnBKRv...

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko NY, čepice IKEA ?
Řasy: ARDELL Demi Wispies
Rty: Rimmel Kate Moss 107 + MUFE N15


TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady





pondělí 9. prosince 2013

Co koupit mamce k narozeninám?

No, tak dnes Vás zase budu stavit do pozice rádců. DOufám, že Vám to nevadí a budete mi dobrými rádci stejně jako vždy, protože tentokrát opravdu nemám tušení. Jedná se o tom, že moje mamka má zítra narozeniny. A já vím, že to řeším na poslední chvíli, ale známe se, vše řeším až když mi teče do bot. A jelikož v poslední době toho bylo opravdu dost, neměla jsem vůbec myšlenky na to, abych vymýšlela dárek. Vím, zní to hrozně ošklivě, ale bohužel je to pravda.

A proto se Vás chci zeptat, co mám mamce koupit? Kosmetiku ji dávat nechci, to dostane na Vánocem stejně tak jako pořádné štětce, takže by to mělo být něco jiného. Jenže co, že? Mamka má, když to řeknu obecně, všechno a prý nic nechce. Klasika. A zase co nemá a chtěla bych ji dát tak to je jaksi mimo mé finanční možnosti. Takže co teď? Nějaký nápad? :)

sobota 7. prosince 2013

Vyhlášení GIVEAWAY :)

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

A je to konečně tady! Vyhlášení vítěze listopadové GA k 1.000 odběratelů. Je neuvěřitelný, že už je Vás tak přes dva apůl tisíce! Ani si neumíte představit, co to pro mě znamená!
Výherkyni teď už znám a mail jí byl poslán. Vy ale ostatní nezoufejte, jak jsem zmiňovala ve videu, další soutěže určitě budou !:)

Odkaz na video o GA: http://www.youtube.com/watch?v=h3hzoC...

Viděli jste minulé video? -- Best of - listopad 2013 :http://www.youtube.com/watch?v=kzGYRQ...

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: košile a náramek NY
Hodinky: STORM
Rty: REVLON Colorburst MATTE - 230 Complex
Nehty: Miss Sporty 02

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady




pátek 6. prosince 2013

REDKEN - Zázrak na mastné vlasy nebo jen další reklamní tah ?

Pokud můj blog čtete už nějaký ten pátek tak víte, jakou válku vedu se svými vlasy. Je to boj na hodně dlouho, kdy mi přijde, že vlasy pořád dokola a dokola vyhrávají na plné čáře. A asi taky víte, že proti těm mastným potvorám jsem už vyzkoušela ledacos - jednak šampony, jednak přírodu a samozřejmě babské povídačky, které prý zaručeně fungují. Nevím u koho sice, ale u mě ne.
Moje vlasy se mi pořád vysmývají a jsou pořád mastné a mastnější. Nejsem si přesně jistá, kde přesně tenhle problém nastal, protože co si pamatuji z minulosti, tak jsem nikdy zas tolik mastné vlasy neměla. Pravda, vždy se mi mastily rychleji než ostatním, ale taková katastrofa jako teď to nebyla. A bohužel ani nevím příčinu, mamka říká, že je to barvením vlasů, ale to mi přijde hloupé, když si barvím vlasy od 13ti a nikdy jsem takové problémy jaka v poslední době neměla.
Abych to zkrátila - mé vlasy jsou super mastné ! Ráno si můžu umýt vlasy a už večer se mi mastí ofina, na což druhý den ráno mám vlasy super mastné jako někdo jiný po třeba 4 dnech. Takže to většinou řeším tak, že vlasy sepnu do vysokého culíku a lakem uhladím, aby mastnota nebyla příliš poznat.
A když už to psychicky nevydržím, prostě si vlasy druhý den umyju. Jasně, teď si překnete, že čím častěji vlasy myju, tím snáz se mastní. A tohle já chápu. Ale zkuste si představit jak Vám by bylo, kdyby jste se druhý den probudili a místo vlasů jste měli provázky slepené mastnotou.


Takže jsem se s tím rozhodla zase zabojovat. Protože už mě nebavilo věčné koukání na ostatní slečny, kterým vlasy vydrží v krásném stavu například 3 dny a až potom se musí uchýlit k tomu, aby si je například stáhly.
A protože jsem už vyzkoušela strašně přípravků, které mi nepomohly a jen jsem vyhazovala peníze, rozhodla jsem se poradit s mojí kamarádkou kadeřnicí, co s tím. Ta mi doporučila právě tento šampon, který je od značky REDKEN. Nevím, zda tuhle značku znáte, jedná se o profesionální vlasovou kosmetiku a myslím si, že v ČR se jinak než v kadeřnictvích nebo na netu sehnat nedá. Nicméně pokud dá, plus pro nás, ale to je teď nepodstatné. Jde o to, že tahle značka nepatří mezi ty zrovna levné, takže pokud například šampon není v nějaké akci, stojí kolem 500,-. Což je za šampon poměrně dost. Alespoň pro mě. Ale zase si na druhou stranu říkáte, když mi to pomůže, tak co..


Šampon se celým ,,jménem" jmenuje Scalp Relief Oil Detox a jak už jsem zmiňovala, mám ho od kamarádky z kadeřnického salonu, kde pracuje. Takže nevím, kde by se dal třeba sehnat, ale zkuste pogooglit a určitě Vám to něco najde.
Obsahově je šamponu 300 ml, takže je trošku větší, než běžné šampony a jeho cena byla právě něco kolem pěti set. Vím, že k šamponu se dá i dokoupit ze stejné řady i tuším kondicionér nebo maska, jedno z toho, ale to doma nemám a nezkoušela jsem to. Konzistentně je šampon spíš takové tekutější máslo, které při prvním mytí skoro nepění, takže jeho aplikace mi není úplně příjemná. Vím, že když šampon nepění, je to dobře, ale já se s tím neumím nějak zžít. Ale pak na druhé mytí už šampon pění pěkně a krásně mi umyje celou hlavu.

No, vlasy si s tedy tímto šamponem myji 2x, což jsem se dozvěděla také od kamarádky. Při prvním mytí je vlas zbaven nečistot a všech stylingových přípravků a v druhém kroku myjeme až samotný vlas. Na to, že se s ním tedy myju dvakrát, tak mi šampon vydržel poměrně hodně na mé poměry a už ho mám cca 2 měsíce a ještě v něm stále něco je.
Tento šampon je vlastně takové až antibiotikum pro mastné vlasy. Nesmí nebo neměl by se tedy míchat a používat společně s jiným šamponem. Pokud tedy chcete vidět nějaké výsledky, používejte výhradně a jedině tenhle šampon a žádný jiný. Aby prý kůra byla dostatečně dlouhá a účinná, doporučuje se používat šampon měsíc a půl až dva.

A výsledek?
Na začátek musím říct, že jsem čekala větší zázrak. Čekala jsem, že si vlasy nebudu muset mýt alespoň 3 nebo 4 dny, jenže to se nestalo. Neříkám, že by mi šampon nepomohl, to vůbec ne!
Pomohl mi tak, že pokud si první den umyju vlasy, mám je krásně lesklé, hebké a celkově takové zdravé a zářivé. Všimli jste si toho evidentně i Vy, protože v posledních videích jste mi psali, co že to používám za super šampon, že se mi tak hezky lesknou vlasy.
Co se týká druhého dne, přes den je to ještě dobré. Sice už u konečků cítím trochu mastnosty, ale není to nic hrozného a ještě druhý den můžu mít bez starosti rozpuštěné vlasy. Popřípadě když mám třeba mastnou ofinu, tak ji stáhnu čelenkou nebo pinetkou.
Třetí den je to už o poznání horší a vlasy už mám mastné. Takže to řeším tak, že si je stáhnu do culíku nebo v poslední době stále častěji do drdolu.
Čtvrtý den už mám vlasy poměrně dost mastné, takže is je buď umyju a nebo opět stáhnu, je to podle nálady a i času.

Co se tedy týká šamponu, tak mi opravdu pomohl, ale ne zas tak markantně jak jsem čekala. Na to, že je to antibiotikum jsem čekala prostě nějaký zázrak nebo něco, co s těmi vlasy opravdu ,,zatočí".
Na druhou stranu jsem ale ráda za to, že mi prodloužil dobu mytí na třetí nebo čtvrtý den.
Takže moje stanovisko je takové, že ho teď dopotřebuji a jsem mu vděčná za odvedenou práci, ale asi si ho znovu nekoupím, zase zkusím něco jiného. Četla jsem pozitivní recenze na TONI&GUY šampon na mastné vlasy a pak na jeden šampon od LUSH, tak uvidíme po kterém sáhnu poté. A pokud mi žádný jiný šampon nebude vyhovovat, tak se asi vrátím k tomuhle původnímu. Ale je to opravdu jen otázka času...

A jak jste na tom Vy? Máte nějakého favorita na post ,,NEJLEPŠÍ ŠAMPON PRO MASTNÉ VLASY"?


středa 4. prosince 2013

Best of - listopad 2013

Nezapomeň dát PALEC NAHORU, pokud se ti video líbilo a ODBĚR, aby ti nic neuteklo ☺

Další várka oblíbených produktů za uplynulý měsíc je online!:) Doufám, v tomhle videu najdete pár tipů na super výrobky, které jsem vyzkoušela a nebo je používala jak blázen celý měsíc. Je pravda, že u některých produktů budete kroutit hlavou a říkat si, jakto že jsou součást videa, ale naopak u některých produktů jste to museli čekat a viděli jste je nejednou.

Viděli jste minulé video? -- GIRLS NIGHT OUT Tutoriálhttp://www.youtube.com/watch?v=PIx1uw...

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko New Yorker, šál HM
Hodinky: STORM
Rty: MILANI Black Cherry
Nehty: Miss Sporty - 02

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady






pondělí 2. prosince 2013

Milý ježíšku, toto bych si přála...

Ano, ano, už je konečně ta roční doba, kdy si můžeme bez výčitek říct o pár krásných, nových dárků a nemusíme se za to stydět. A samozřejmě, abychom nebyli tak sobečtí, většinou obdarováváme i druhé. To, co chtějí druzí teď ale necháme stranou a podíváme se, co vlastně chci já najít pod tím krásným rozsvíceným vánočním stromečkem. Je sice pravda, že tento rok to bude spíš Neštastné a smutné než Šťastné a veselé a místo materiálních věcí bych si pod stromečkem přála najít něco jiného, ale s tím člověk nic neudělá a tak si musí přát věci, které se dají koupit.
A protože všichni milujete wishlisty, stejně jako já, tady je ten můj vánoční na rok 2013..


1. - Too Faced paletka A Few of Little Things
Tuhle paletku jsem poprvé viděla ve vánočním katalogu Sephory a hned se do ní zamilovala. Pak jsem se ještě podívala na youtube a google na swatche a recenze a věděla jistě, že si ji prostě musím přát! Protože součástí paletky jsou i dvě tvářenky, dva bronzery, miniřasenka a lipbalm!

2. - REVLON Colorburst Matte - COMPLEX
Tohle je jen vypůjčená fotka z googlu, není to odstín, který jsem si objednala. A čtete správně, objednala. Rozhodla jsem se totiž obdarovat samu sebe, když to za mě nikdo jiný neudělá :) Jinak jsem si tuto novinku objednávala z eBaye a je to moje celkově první zkušenost s objednávkou, takže doufám, že vše dopadne dobře a tenhle krásný NUDE (ano, zase čtete správně) miláček ke mně dorazí do Vánoc.

3. - ARDELL řasy
No, vlastním dvoje, ale evidentně jsem si nevybrala ty správné. Všichni touží a mluví o těchto DEMI řasách a pak ještě o Wispies, tak uvidíme, jaké Ježíšek nakonec vybere.

4. - poukaz na nákup do MOHITA
Přiznám se bez mučení, že o tomhle dárku tak nějak vím. Slyšela jsem totiž mamku, jak se na to paní v prodejně ptá. Ale pššt! :D
Je to ale opravdu dárek, na který se moc těším a který chci, protože Mohito mě poslední dobou strašně zaujalo a líbí se mi tam čím dál víc věcí. A vzhledem k tomu, že příští rok pro mně bude zlomový, rozhodla jsem se kompletně předělat šatník - takže se těšte na bazárek :)

5. - Štětce Real Techniques
Ano, jejich powder brush a blush brush musím mít, nutně. A bude to i dárek pro mamku, která zoufale potřebuje nový štětec na pudr, protože ten její je tak starý a tvrdý, že nechápu, že tím stářím ještě neodešel sám.

6. - MAC Brush Cleanser
Poslední věc, která je takovou nutností a dostala jsem ji už minulý rok je tenhle čistič štětců od MACu. Je to zatím to nejlepší, co jsem zkusila, krásně voní, hezky čistí štětce bez toho, aby je opotřebovával nebo se k nich choval příliš hrubě, vydrží dlouho a já ho prostě miluju. A jelikož ten svůj už nemám, tak by se mi tenhle dárek rozhodně líbil pod stromečkem.

No a to je vše, vše z mého Vánočního listu přání, který mi nepřijde nijak extra přehnaný. Některé věci si koupím sama, prostě jen proto, že mi je nemá možnost nikdo jiný dát. Sice miluji Vánoce a je to můj nejoblíbenější svátek v roce, ale tento rok je to jiné, zvláštní. A strašně se těším, až to vše bude za mnou a já budu moct vykročit vstříc novému roku 2014. Snad bude lepší než tento.
Jinak se samozřejmě po Vánocích můžete těšit na video o tom, co jsem dostala od Ježíška:)

A jaká jsou Vaše hmotná přání? Co si přejete od Ježíška?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...