NOVĚ mě najdeš na www.brunettie.com tak se zastav, těším se na tebe! ❤

pondělí 23. června 2014

Make-up dne: Darker Days

Jestli mě sledujete trochu dýl tak asi víte, že nejsem moc zastáncem tmavě namalovaných očí a zároveň rtů. Ale někdy jsou dny, kdy zkrátka chci aby make-up vyjadřoval to, jak se zrovna cítím. Proto když mám špatnou náladu mám chuť na tmavší barvy a naopak. A protože se poslední dobou necítím úplně ve své kůži a celkově je to poslední dobou na trošku tmavší straně, tak jsem dnes zvolila na mě dost tmavé líčení. Na fotkách to tak není úplně vidět, ale i rtěnka je o trochu tmavší než na fotkách.
A pokud by vás zajímalo co mám na rtech tak je to směs 180 od Rimmelu a MUFE :)














středa 18. června 2014

#BOJ ZA TMAVÉ RTY

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/

Dnešním videem jsem Vás chtěla tak trošku přesvědčit, at se nebojíte tmavých a výrazných rtů, at s nimi vyrazíte směle do ulic a hlavně ať se nebojíte v nich vypadat dobře a sebevědomě. Musíte trošičku přikořenit tu českou šeď :)

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: košile HM
Rty: Catrice Meet me berry
Nehty: COLORAMA Neon

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady



úterý 17. června 2014

MUA Luxe řada - Stojí za to?

Nevím zda jste to zaregistrovali či ne, ale Make-up Academy se vytáhla s novou řadou ,,lepších" produktů s názvem LUXE . Což už pro mě z tohoto názvu jasně křičí, že přece Luxy Lady by si od nich měla něco objednat. A jelikož jsem u Péti z LOvelyHair viděla video, ve kterém nějaké věci z této kolekce ukazovala a zmiňovala, hned jsem se rozhodla se na stránky podívat. A kupodivu jsem zjistila, že ač MUA není mnou vyhledávaná značka, pár produktů se tváří opravdu dobře a stály by za to vyzkoušet.

Co mě jako první zaujalo a upřímně i posadilo na zadek jsou Velvet Lip Laquer lesky, které mají schnout do matna a slibují dlouhotrvající výdrž. Což samo o sobě by nebyl žádný extra marketingový tah ani zázrak, protože to má dnes kde jaká firma. Ale ten důvod, proč jsem po videu okamžitě klikala na stránky MUA byl odstín Kooky. Protože ten odstín je něco, co zkrátka musím mít. Nutně a hned.
Takovouhle fialovou totiž jen tak někde nekoupíte a když už, tak je to jiná suma, než sto třicet korun. Takže pokud lesk alespoň trochu dobře drží a dá se nosit, musí být minimálně tenhle odstín můj.
Jediné co mi trochu není sympatické je dost nápadná podoba s lesky od Lime Crime, ale řekněme si to upřímně, inspirace je všude, že?


O takovéhle potvůrce jsem přemýšlela už delší dobu a rozmýšlela jsem dokonce i nad objednáním zázračných Anastazia produktů, které jak asi všechny víte jsou na obočí asi nejslavnější. Ale pořád jsem nějak váhala, jeslti jo nebo ne. A navíc poslední dobou se mi moje obočí a práce s ním docela líbí, takže jsem to dost zvažovala a pořád sek objednávce nějak nedokopala. A teď jsem docela i ráda, protože tahle tužka na obočí od MUA mě vážně zaujala a přijde mi jako fajn a levná alternativa.
Uvidíme jak na tom bude s pigmentací a hlavně tvrdostí toho hrotu, protože bych radši uvítala něco jako ,,fixový" aplikátor. Na druhou stranu bych se asi u toho bála, že vyschne daleko rychleji.
Ať tak nebo tak, na druhé strané tužky najdete rozjasňovač, který upřímně bych radši vyměnila za něco jako tuhý vosk. No, ale co se dá dělat. 

A teď by mně zajímalo zda s tím někdo z Vás má nějakou zkušenost? Jestli jsou to dobré výrobky, které za to stojí a nebo je to jen marketing a kvalita opravdu odpovídá ceně?

sobota 14. června 2014

Odpovědi na Vaše dotazy ...

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/

Otázek bylo opravdu hodně, proto je video trošku delší. Ale snažila jsem se moc nerozkecávat a odpovídat na otázky jasně a stručně, aby jsem Vás svou přítomností nemučila moc dlouho :D Ne ted vážně, doufám, že Vás mé odpovědi potěšili a že Vy jste dostali přesně takové, jaké jste chtěli :)

CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: šaty HM
Rty: 007 Bubbly - Astor
Nehty: COLORAMA Neon

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady




pátek 13. června 2014

Moje 3 Nejoblíbenější Letní Rtěnky

Léto je zkrátka ideální čas na neon. A nejen ten na očích, ale i ten na rtech. Chápu, že pro některé i přesto, že sluníčko vybízí k nahození výrazné a zářivé rtěnky, tak do toho zkrátka nepůjdou a maximálně své rty zahalí do odstínů korálové nebo lososové. V horším případě jen do barevného balzámu.


Mě bohužel tyhle barvy vůbec nesluší a nerada je na rtech nosím, za to na neonových růžových či fialových se vyřádím ráda.
A proto pro mě bylo až nemožné vybrat jen tři rtěnky, které mají reprezentovat to, co si v létě vezmu nejradši.


Moje srdcovka už od prvního použití. Viděli jste ji už stokrát a ještě ji hodněkrát uvidíte, protože je to jedna z nejlepších rtěnek, které mám. Její pigmentace je něco neskutečnýho, výdrž je prostě fantastická a to ikdyž piju a jím. A to nejlepší na ní je fakt, že i přesto, že skvěle drží, je krásně krémová a nezalézá do vrásek. Vůbec pod ní nemusím dávat konturku a přitom se s ní dobře vykreslí rty. Jediná škoda je, že se mi z této kolekce žádné jiné rtěnky nelíbí, protože bych je chtěla všechny! Mimochodem, je to odstín 007 Bubbly - ASTOR.


Nerozumím v první řadě tomu, proč Essence má tak blbou vlastnost, že všechny výrobky, které za něco opravdu stojí a jsou povedené má tendenci stahovat z prodeje. Protože tenhle lip cream za koupi rozhodně stál a jsem hrozně ráda, že jsem ho tenkrát do toho košíku přihodila. Protože bych si nikdy neřekla, že za skoro sedmdesát korun si koupím něco, co mi na rtech vydrží tolik hodin. Navíc zasychá do matna, což mě se moc líbí, ale na druhou stranu nemá vlastnosti matné rtěnky. To znamená, že nezalézá do vrásek a nevysušuje rty. Taky se obejdu bez konturky a vydržíme spolu jíst i pít po pár hodin bez jakékoliv známky narušení struktury. Jediné co mi trochu vadí je ten chemický zápach, který ale naštěstí na rtech není cítít. Jinak tenhle odstín 02 Smooth Berry prostě zbožnuju.


Nejnovější přírůstek do mé rtěnkové rodiny, který jste ještě ani neměli možnost vidět. Dostala jsem ji totiž od kolegyně z práce, že prý mi bude určitě takhle výrazná barva slušet. A světe div se, i já můžu říct, že mi vážně sedí! Je sice výše zmíněné Astorce trošku podobná, ale tahle od Estée Lauder v odstínu Fuchsia Fever je přece jen na té fialovější straně, což je samozřejmě skvělým zpestřením. A protože se pyšní takovými vlastnostmi jako je dlouhá výdrž, která je kolem 3-5 hodin, krémovitou strukturou a nevysušujícími rty, je mi opravdu skvělým společníkem. Protože co je hezčí než obyčejný jedno či dvou barevný outfit okořeněný o špetku neonu?

zleva: OO7 -ASTOR, ESSENCE, ESTÉE LAUDER


čtvrtek 12. června 2014

Best Of - Květen 2014

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/


Další díl Best Of se nese ve znamení strašného horka a produktů, které mi pomáhají se s tím trošku vypořádat. Je sice pravda, že v těhle vedrech je nejlepší si lehnout k vodě bez jakéhokoliv make-upu, ale kdo musí chodit dopráce či do školy, nějaký ten kosmetický zázrak zkrátka potřebuje.


CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko MOHITO
Nehty: COLORAMA - Neon

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady




pátek 6. června 2014

ASTOR Fashion Studio, č. 3234

Jestli mě čtete či sledujete déle víte, že na dražší laky já zkrátka nejsem. Musela by to být opravdu krásná barva, která by mě zaujala a já ji musela mít. Ale za normálnícg okolností si vystačím se značkami jako je Essence, She nebo Colorama, což je pro mě to nejdražší. Proto za ty dražší laky považuju například Astor a Max Factor a nikdy jsem od nich žádný lak neměla.
Ale jednou jsem byla v DM a zkrátka jsem nějak zavítala ke stojanu s Astorem. Že jsem si koupila jejich pudr, který mě nijak nenadchnul a přijde mi dost průměrný na tom že je od téhle značky a stojí tolik kolik stojí už z videa víte. Ale co nevíte je to, že jsem si s pudrem koupila i tenhle krásný lak na nehty, který mě zaujal na první pohled. A bylo mi úplně jedno kolik stojí nebo od jaké je značky, prostě jsem ho musela mít. Protože ta barva byla něčím specifická.


Je to lak z kolekce Fashion Studio, v odstínu 3234 - Irrisible Cherry . Je to ta nejnádhernější červená, jakou jsem kdy viděla. Na téhle fotce to možná trošku zkresluje, ale lak je tmavě červený a pokud si dám dvě a více vrstev, umí se dokonce tvářit až trochu fialově. Je to až neuvěřitelné, jaký je to chameleon.
Co mě na něm ale mrzí, je výdrž. Bohužel jsem se přesvědčila, proč si dražší laky nekupuju. Vyhodila jsem za něj nějakých osmdesát korun a mám kvalitu srovnatelnou s Essence lakem za třicet. Lak totiž bez topcoatu nevydrží v dobrém stavu na nehtech ani dva dny a hned se začne oloupávat a nevypadá to samozřejmě dobře. S topcoatem to ale není o moc lepší a výdrž se posune tak o den. Ze začátku jsem si myslela, že je to mými nehty, v poslední době je nemám úplně nejlepší, protože jsem přestala používat ten zpevnovač. Ale zkoušela ho i mamka a takhle to dopadlo:


A to je den poté, co si mamka nehty lakem nalakovala. Je to sice v jedné vsrtvě, ale chtěla jsem aby bylo dobře vidět, jak se lak zvláštně drolí. Ale protože je to božská barva, já mu to zkrátka odpustím. Protože když přimhouřím oči u výdrže, je lak skvělý. Hezky pigmentovaný, štěteček je tak akorát tlustý, takže se sním dobře a pohodlně nalakuje celý nehet, dobře se dá odlakovat a po odlakování mi na nehtech nezůstávají žádné zbytky nebo červené fleky.
Jen kdyby tu výdrž někdo trochu prodloužil...Proto je to pro mě trochu zklámání, když najdete barvu, která vám strašně sedne a hned Vás upoutá, ale skoro ji nemůžete nosit, protože na nehtech zkrátka nevydrží.

čtvrtek 5. června 2014

Chubby Bunny Challenge

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/

Nebyl to úplně nejlepší nápad, přiznávám, ale byla docela sranda! :D Navíc byla sranda vidět, jak se výživový poradci musí cpát gumovými bonbony! Ale řeknu Vám, bylo to strašně sladké a dělalo se mi z toho zle, navíc mě pořád někdo rozesmíval, takže nešlo udržet si víc bonbonu v puse - jinak bych to určitě svedla! :)


CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko MOHITO
Hodinky: STORM


TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady





pondělí 2. června 2014

Proč jsem začala s blogováním...

Dneska bych tomu pondělí trošku šla stranou a podívala se zpátky do minulosti, jak se říká na Evropě 2. Protože jsem poslední dobou hodně přemýšlela, proč jsem vlastně začala blogovat a jakou cestu už jsem od začátku ušla. Vím, zní to trošku zvláštně, přece jen o proti některým blogerkám nebloguju zas tak dlouho, ale pro mě je to už kus cesty, na kterou jsem se vlastně vydala náhodou a pořád mě strašně baví. Sice je to někdy těžké, že si člověk říká, jestli tohle vůbec má zapotřebí, ale potom si řeknu, že mám za sebou kus práce a nechat to všechno být by bylo až moc škoda. Nehledě na to, že bych se sama na sebe pěkně naštvala.

Ale co mě teda k tomu blogování jako takovému přivedlo? Byla to Rendy z OrdinaryLife blogu a její články. Hltala jsem její články, denně jsem koukala jestli něco nového nepřidala a učila jsem se. Ze začátku to pro mě bylo jak pro Alenku v Říši divů - nevěděla jsem na co jsou jednotlivé štětce, moje make-upová výbava čítala make-up, řasenku a pudr!
A postupem času jsem tomu přicházela na kloub, začala si kupovat věci podle jejího doporučení, začala jsem navštěvovat nové blogy a učila se a učila. A najednou mě celý blogo svět a celkově svět kosmetiky zachvátil. A do toho přišly ještě videa a bylo jasno - chtěla jsem taky svůj blog!

Milovala jsem ze školy tvůrčí psaní, takže psát blog pro mě bylo opravdu útěk od reality, koníček který si mohli přečíst lidé, které bavilo to stejné co mě. No a tak jsem se jeden den odhodlala a šla do toho. LuxyLady vlastně vznikla jen díky Rendy, která i do teď je moji nejoblíbenější blogerkou, o to větší radost jsem měla, když mě v článku o nových super blozích označila. Měla jsem strašnou radost!

A co se týká blogu jako takového, už je to dlouho od prvního článku. První článek, co si pamatuji, byl na profesionální péči o vlasy, četlo ho ze začátku tak málo lidí. Pamatuju si, kdy jsem měla prvních 10 čtenářů, byla jsem štastná jak blecha a radovala jsem se za každý komentář. Což přetrvalo do teď - ikdyž ted už se nesoustředím jen na blog, ale mám k němu i youtube kanál - vždy se raduju z každého nového čtenáře nebo nového komentáře.

Jak si dobře vzpomínám, univerzální rada jak správně blogovat nebo aby byl Váš blog úspěšný, neexistuje. Prostě trpělivost v tomto případě opravdu přináší růže a vy zkrátka musíte psát, psát a zase psát. A věřte mi, za čas si Váš čtěnáři najdou. A není nic hezčího, než když Vám někdo napíše hezký a pochvalný komentář...

neděle 1. června 2014

Chat With Me: Jednoduché líčení s levnými produkty

PŘEPNI DO HD A ČTI DÁL PRO VÍCE INFORMACÍ...
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/

Nový díl tutorialu, který jsem pro Vás chtěla natočit už dlouho. Ale to jsem nevěděla, jak těžké může být malování a mluvení zároven. Přeřekla jsem se několikrát, pomocná slova padala jak hrušky a celkově jsem se troche zamotala :D Ale co už, chtěla jsem tutorial s levnými produkty, které si může dovolit téměř každý a aby se I každý s němi dokázal rychle a hezky namalovat ☺


CO MÁM NA SOBĚ:
Oblečení: tričko MOHITO
Hodinky: STORM

TOČÍM S -- Nikon D5100
EDITOR VIDEÍ -- iMovie 9.09

KDE VŠUDE MĚ NAJDETE:
BLOG: http://luxylady2.blogspot.cz/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/luxylady2
INSTAGRAM: #Terezka292
E-MAIL: luxylady2@seznam.cz
ASK.ME: http://ask.fm/LuxyLady




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...